丰满少妇女人a毛片视频-酒色成人网-日韩欧美一-日韩精品一区二区av在线观看-成人久久免费-欧美精品一二三四区-国产午夜免费-亚洲男人第一天堂-一区二区三区福利视频-午夜激情影院-av中文天堂在线-免费一区二区-欧美日韩xxx-91区视频-亚洲另类激情专区小说图片-黄色的网站在线观看-香蕉精品在线

高分網(wǎng) > 高中學(xué)習(xí)方法 > 高一學(xué)習(xí)方法 > 高一英語(yǔ) >

高中英語(yǔ)必修一Module 4復(fù)習(xí)測(cè)試題

時(shí)間: 欣欣2 高一英語(yǔ)

  以下是小編偉大整理推薦有關(guān)高一英語(yǔ)上學(xué)期的復(fù)習(xí)題和答案,歡迎大家參閱!

  高中英語(yǔ)必修一Module 4復(fù)習(xí)測(cè)試題

 ?、?單詞拼寫

  1.The young man can't ________(買得起)to buy a house in the big city.

  2.What he says ________(聽起來)OK and we should follow him.

  3.I have been ________(失業(yè)) for a year and I need your help.

  4.He was fortunate in ________(死里逃生)with the doctor's help.

  5.A ________(調(diào)查) conducted in 2012 showed that the car accidents were still increasing at a very high rate.

  6.She doesn't want to ________(麻煩) her brother with her problems at the moment.

  7.Our vacation is ________(臨近),but we still can't decide where to go.

  8.In many part of Asia,there is no physical ________(接觸)at all.

  答案 1.afford 2.sounds 3.unemployed 4.surviving 5.survey 6.bother 7.approaching 8.contact

 ?、?翻譯句子

  1.這個(gè)問題的解決方法還沒有制訂出來。(approach)

  ________________________________________________________________________

  2.用我的舊電視機(jī)換這架照相機(jī),你愿意嗎?(exchange)

  ___________________ _____________________________________________________

  3.這是我第一次參觀長(zhǎng)城。(This is the first time that…)

  ________________________________________________________________________

  4.你最近和他有聯(lián)系嗎?(contact)

  ________________________________________________________________________

  5.自從李先生回來以后,他一直在這兒。(since)

  ________________________________________________________________________

  答案 1.The approach to the problem has not been worked out.

  2.Would you like my old TV in exchange for this camera?

  3.This is the first time that I have visited the Great Wall.

  4.Have you been in contact with him re cently?

  5.Mr.Li has been here since he came back.

 ?、?完形填空

  閱讀下面短文,掌握其大意,然后從1~20各題所給的四個(gè)選項(xiàng)(A、B、C、D)中,選出最佳選項(xiàng)。

  體裁 題材 詞數(shù) 難度 建議用時(shí)

  夾敘夾議文 求職 290 ★★★ 14分鐘

  Lilly was a French Canadian girl who grew up in the farming community.When she was 16,her father __1__ her to drop out of school to contribute to the family income.With English as her second language and __2__ education,the __3__ didn't look bright for Lilly.

  Lilly's father was a stubborn man who __4__ took “no” for an answer.He __5__ Lilly to find a job.With small hope of gaining __6__,each day she would just ride to the city,walk __7__ about and return home at dusk.

  On one of her __8__,Lilly saw a sign at a big company.__9__,she knocked on the very first door.In her __10__ English,Lilly told the office manager she was interested in the secretarial position.The manager __11__ to give the girl a chance.He directed her to type a letter,and then __12__.Lilly looked at the clock and saw it was 11:40 am.She though t eve ryone would be leaving for __13__ at noon,when she could __14__ away in the crowd.But she knew she should __15__ th e letter.

  On her first try,Lilly __16__ one line of five words and made four mistakes.On her second attempt,she completed a full paragraph,but still made many mistakes.She looked at the clock:11:55—five minutes to __17__.Just then,the manage r walked in.He came directly to Lilly,read the letter and said,“Lilly,you're doing __18__ work!”

  With those simple words of encourageme nt,her desire to escape disappeared and her __19__ began to grow.Lilly thought,“Well,if he thinks it's good,then it must be good.I think I'll stay!” Lilly did stay—all because someone had given a __20__ and uncertain girl the gift of self-confidence when she knocked on the door.

  高中英語(yǔ)必修一Module 4復(fù)習(xí)測(cè)試題答案

  1.A.reminded B.forced

  C.encouraged D.helped

  答案 B [當(dāng)她16歲時(shí),她的父親強(qiáng)迫(forced)她輟學(xué)來為家里賺錢。]

  2.A.poor B.formal C.good D.modern

  答案 A [由上文的“drop out of school”可知她沒有受到良好的教育。poo r“不佳的,差的”,符合語(yǔ)境。]

  3.A.advice B.promise C.future D.change

  答案 C [既然英語(yǔ)是她的第二語(yǔ)言,且她所受的教育不好 ,根據(jù)常識(shí)可判斷她的前途(future)不是很光明。]

  4.A.always B.usually

  C.sometimes D.rarely

  答案 D [Lilly的父親是一個(gè)固執(zhí)的人,他幾乎不允許孩子說半個(gè)“不”字。rarely“很少,難得”,符合語(yǔ)境。]

  5.A.warned B.told C.allowed D.begged

  答案 B [他吩咐(told)Lilly去找一份工作。]

  6.A.employment B.experience

  C.judgme nt D.independence

  答案 A [由上文Lilly找工作可知,應(yīng)選employment“雇用”。]

  7.A.carefully B.happily

  C.aimlessly D.rapidly

  答案 C [每天她都騎車到市里,漫無(wú)目的地(aimlessly)四處走走,黃昏的時(shí)候回家。]

  8.A.steps B.trips

  C.purposes D.choices

  答案 B [此處選trips指找工作的旅程。]

  9.A.Bravely B.Proudly

  C.Calmly D.Cautiously

  答案 D [此處指她敲門時(shí)的忐忑心情。cautiously“小心地,謹(jǐn)慎地”,符合語(yǔ)境。]

  10.A.broken B.perfect C.written D.fluent

  答案 A [broken English“蹩腳的英語(yǔ)”,是固定用法。第一段提到的“English as her second language and __2__ education”是線索提示。]

  11.A.refused B.decided

  C.pretended D.failed

  答案 B [由下文的“He directed her to type a letter”可知,他決定(decided)給Lilly一個(gè)機(jī)會(huì)。]

  12.A.stopped B.continued

  C.left D.sighed

  答案 C [他指示她打一封信,然后就離開(left)了。]

  13.A.lunch B.life C.fun D.luck

  答案 A [由上文的時(shí)間11:40 am以及下文的at noon可知,她想人人都會(huì)在中午去吃午餐(lunch),到時(shí)她就可以混在人群中溜掉。]

  14.A.break B.slip C.pass D.drive

  答案 B [參見上題解析。slip away“溜出去,悄悄離開”。]

  15.A.read B.write C.attempt D.deliver

  答案 C [但她知道她應(yīng)該嘗試(去打)那封信。attempt“嘗試”,符合語(yǔ)境。]

  16.A.went over B.picked up

  C.gave away D.got through

  答案 D [get through“完成”,符合語(yǔ)境。下文中的completed(完成)是線索提示。]

  17.A.freedom B.success

  C.discussion D.reward

  答案 A [還有五分鐘就自由(freedom)了,此處表示她想逃離的心情。]

  18.A.terrible B.excellent C.honest D.easy

  答案 B [由下文的“simple words of encouragement”可知,此處為表?yè)P(yáng)的話語(yǔ)。故選excellent。]

  19.A.belief B.patience

  C.confidence D.strength

  答案 C [聽到這些簡(jiǎn)單的鼓勵(lì)的話語(yǔ),她想逃離的愿望消失了,而且自信心(confidence)開始增強(qiáng)。]

  20.A.shy B.lonely C.selfl ess D.modest

  答案 A [由9空所在句“她小心翼翼地敲門”可知,她是一個(gè)害羞的(shy)女孩。]

  Ⅳ.根據(jù)短文內(nèi)容,從短文后的選項(xiàng)中選出能填入空白處的最佳選項(xiàng),選項(xiàng)中有兩項(xiàng)為多余選項(xiàng)。

  __1__ Men lie;women lie.Husbands lie,friends lie,wives lie,and believe it or not,your mother might lie.A recent study showed that 91% of all people lie on a regular basi s,and people tell at least 13 major lies a week.

  Dr.Robert G.Newby,a professor of sociology,believes that men are more likely to tell lies than women.“Men are more concerned about how they present themselves in public,the impression they make on people and things like that,” he says.“Men are always trying to impr ess people in the work and want to make sure that their presentation of self is one that makes them look good.__2__”

  Women,on the other hand,Dr.Newby believes,are more private people and their relations hip tends to be more interpersonal,as opposed to having to put on a public face.Women are more vulnerable and they are not as likely to try to pull the wool over someone's eyes like men.

  Psychotherapist Vesta Callender also agrees that men and women do lie differently.“__3__They plan better,” Callender notes.“They create a history around the lie,and they t ry to project into the future what might happen if the lie is detected.With a woman,a lie has a beginning,a middle and an end.”Callender believes that men tend to lie for the moment or to get out of a situation.__4__[

  Dr.Elmore stresses that while it is true that most people lie from time to time,one should be truthful.

  “__5__ Everything that is tru e does not need to be said,but everything said needs to be true.” he says.

  A.Be truthful at any cost.

  B.Men also lie to each other.

  C.Everyone lies from time to time.

  D.Women are much more careful in their lies.

  E.Men think less about how the lie can be detected.

  F.He lies about almost everything,even when he doesn't have to.

  G.Men are more likely to step outside of their relationships than women.

  答案 1.C 2.G 3.D 4.E 5.A

  Ⅴ.短文改錯(cuò)

  假定英語(yǔ)課上老師要求同桌之間交換修改作文,請(qǐng)你修改你同桌寫的以下作文。文中共有10處語(yǔ)言錯(cuò)誤,每句中最多有兩處。每處錯(cuò)誤僅涉及一個(gè)單詞的增加、刪除或修改。

  增加:在缺詞處加一個(gè)漏字符號(hào)(∧),并在此符號(hào)下面寫出該加的詞。

  刪除:把多余的詞用斜線(\)劃掉。

  修改:在錯(cuò)的詞下畫一橫線,并在該詞下面寫出修改后的詞。

  注意:1.每處錯(cuò)誤及其修改均僅限一詞;

  2.只允許修改10處,多者(從第11處起)不計(jì)分。

  I am writing to ask for whether you are able to do me a favor.I want to have a pen pal,hopefully a girl in the early twenties,and with interests similarly to mine.In my mind,he is someone interesting in traveling,swimming,and playing table tennis.Beside,it will be better for her to have a pet dog as I have been keeping one at home for some time.With such pen pal,I hope I can share with her my experiences in traveling,taking care of pets,or whichever we have in common.I believed I will improve my English by doing so and learning more about her country.I am looking forward to hearing from you soon.

18796 吉安县| 文登市| 高安市| 新兴县| 雅安市| 双流县| 阳原县| 贵德县| 呼伦贝尔市| 西城区| 剑阁县| 河北省| 慈溪市| 乐至县| 若羌县| 新邵县| 新竹市| 凤阳县| 雷波县| 依安县| 武汉市| 昆山市| 长子县| 靖江市| 徐闻县| 繁峙县| 武宣县| 湖南省| 阿克| 丰都县| 玛多县| 嘉义市| 留坝县| 盐源县| 三台县| 岳池县| 工布江达县| 许昌县| 济阳县| 舒城县| 虎林市|